Sivut

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Aina niin hyvä ja toimiva Blogger

Lupailin kirjoittaa jo viimeviikon maanantaina, mutta en päässyt jostain syystä kirjautumaan bloggeriin sisään sillä se herjasi vain tekstiä: ''Bloggeriin ei saada yhteyttä juuri nyt''
Tämä ei ole mitään tekoselitystä sillä blogikärpänen on vihdoin purrut minua uudestaan!

Keskiviikkona olin saarantallilla  He B-A tunnilla, ja menin DILLELLÄ! (niille jotka eivät tiedä niin Dille on entinen vuokraponini joka myytiin Saarantallille) Poni oli toosi pieni ja oli hankala ratsastaa koska pohkeet ei tulleet oikealle paikalle.
Alkulämmittelyissä mentiin käynnissä pientä siksak väistöä jotta saadaan takapää aktiiviseksi ja hyvin alle, sen jälkeen ravissa ja käynnissä kokoamisia ja lisäyksiä suoralla sekä päätyympyröillä.
Sitten en muista mitä tehtiin mutta laukassa oli noita samoja, Dilleä sai ratsastaa aika voimakkaasti pohkeella eteenpäin ja samalla koittaa  pitää edestä  paketti kasassa. Dille oli myös aika jäykkä oikeaan kierrokseen joten jumppailin sitä aika paljon väistämisillä ympyröillä jne...

   Tunti loppui kahdeksalta illalla ja lähdettiin heti sen jälkeen ajamaan mökille, siellä sitten tapahtui heti pieni haaveri.... Nimittäin astuin portaalta alas ja poks nivelsiteet meni jalasta, pidettiin jalkaa koholla ja siinä kylmää mutta se turposi heti aivan älyttömästi. Jalkaa ei voinut liikuttaa mitenkään eikä puhettakaan että olisi voinut painoa varata siihen. Äiti sitten soitti päivystykseen josta he sanoivat että jos vain kivun kanssa selviää niin kannattaa tulla vasta aamulla,sillä yöllä he ei kipsaa tai leikkaa.
  Aamulla äiti koitti varata kaikkiin yksityisiin sairaaloihin (mehiläinen, odl jne..) aikaa mutta kaikki oli varattuja, ODL:llässä joku kirurgi tutki jalan leikkauksien välissä.
Käytiin röntgenkuvissa eikä ollut murtumia, mutta lääkäri epäili että nivelsiteet ovat vähän revenneet muttei kokonaan poikki, ja että jos 2-3 viikon kuluttua ei ala parantua niin pitää mennä magneetti kuvauksiin ja luultavasti leikata, mutta nyt voin  jo kävellä kun onhan siitä jo viikko aikaa, turvonnut se on edelleen ja kosketus arka, eikä sitä voi taivutella sivuille. Kun heiluttelee jalkaa ilmassa tuntee että jotain siellä on rikki.

Tästä tuli nyt todella tylsä kuvaton postaus, oltiin jo lähdössä Teresan kanssa tallille mutta alkoi satamaan niin mennäänkin myöhemmin. Huomiselta ajattelin tehdä my day kuvapostauksen!:)

Meillä on mökillä kesälampaita, jotka on ihan hulluna leipiin!:D 

1 kommentti:

  1. Ja sitten teuraaksi noi lampaan, kun mielenkiinto niitä kohtaan häviää. Vituttaa tommoset snt!!

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi! :)