Sivut

lauantai 22. kesäkuuta 2013

Elossa!

mooikka kaikille pitkästä aikaa! En tästä tekstistä jaksa kovin pitkää tehdä kun olen tädin i padilla.
Olin 9-14.6 Virossa Ecu Tallidilla tehoeste leirillä, oli ihan huippua! Kirjoitan kotona siitä kunnon postauksen niin saan sitten kuviakin lisättyä.
Ennen leiriä kävin kahta heppaa kokeilemassa että jos jompaakumpaa olisin alkanut vuokraamaan,  mutta kumpikaan ei kolahtanut(ei osanneet lähes mitään) Nyt tulevana keskiviikkona menen kokeilemaan Saarantallille  He A-B tuntia, joskos sillä alkaisin 2kertaa viikossa käymään, tai edes kerran viikossa! Lisäksi ajattelin että alan vuokraamaan ja hoitelemaan jotain hevosta siinä tuntien ohella.
Kesälomakin on mennyt vauhdilla kun olin siellä Virossa ja ollaan oltu paljon mökillä.
Eilen vietettiin juhannusta äidin puolen suvun kanssa täällä äidin lapsuuteni kotipaikalla, minkä lähellä oma mökkimmekin on.
 Sain kuvata tädin ja sen miehen järkkärillä joten illalta onkin ihan reippaasti kuvia, pitää pyytää jos he lähettäisivät mulle vaikka FBssä jotain kuvia, esim lampaista!
En ole kertonutkaan että meillä on täällä 7pikku pässiä, jotka ovat vuoden alussa syntyneitä ja vielä aika pieniä!  Ne on aivan yli söpöjä!
Noni enempää en jaksa kirjoittaa kun tämä on vähän hankalaa, mutta saittepahan ainakin vähän väli informatiota! Palaillaan huomenna tai maanantaina viimeistään. Hyviä juhannuksena kaikille!
(tekstissä voi olla paljon k-virheitä ja jotku sanat vähän tyhmiä mutta tämä muuttaa niitä itsestään Kokoajan joten meni hermot...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi! :)