Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2013

Kynsitutorial

Tämä on täysin lifestyle-postaus, sanokaa jos pidätte tälläisistä!:)

Olen pienestä asti tykännyt laittaa kynsiä, ja monesti laitan kavereiden, sukulaisten tai vaikkapa äidintyökavereiden kynsiä!
Minulla on varmaan sata kynsilakkaa, ja myös UV-uuni millä voi tehdä rakenne kynsiä tai kestolakkauksia.
  Tänä kesänä kynsissä on muotia neutraalimmat värit, joten päätin nyt tehdä tällä värillä teille tämän tutoriaalin. Itse halusin näin neutraaliin väriin vähän jotain yksityiskohtaa joten lakkasin kynsien päihin kultahileisellä lakalla ''french manicuret''
 Jos vielä tänä kesänä mietit kynsilakkahyllyn vieressä valitsetko neutraalin- vai shokkipinkin välillä, valitse vaaleampi pinkki!

Tälläisiä kynsiä lähdemme tekemään, kuvasta ei näy kunnolla mutta kynsien päissä on kulta-hippu tipit.(ja muutenkin huono laatu....)


   1.Viilasin kynnet ja siistin kynsinauhat



2.Lakkasin koko kynnen ORLYn French manicure lakalla, koska lakka on niin vaalea, en laittanut aluslakkaa. Orlyn lakat kuivuvat tosi nopeaa, joten melkein heti perään lakkasin (ilman aputeippejä, niitäkin voi halutessaan käyttää) kynsienpäät Flormar supershine miracle colors U22 sävyllä. Jouduin laittamaan tätä pari kerrosta, että edes vähän näkyisi. Muista odottaa lakkausten välissä että aiempi kerros on kuivunut!




3.Odotin n.1minuutin että värilakat hieman asettuu ja lakkasin päälle MAVALAn kynsilakan pikakuivattajalla, jonka olen todennut parhaaksi pikakuivattajaksi!
 Kun kynnet olivat kuivuneet (n.2min) Lakkasin vielä kaksi kerrosta Pierre Renen DIAMONDS DROPS timantti päälyslakalla, joka tuo kynnelle upen kiillon, sävy 24.





Valmiit kynnet, näistä sai tosi huonoja kuvia, sillä missään tuo kultainen ei oikein hyvin näkynyt...
  Lähden taas mökille, tullaan Sunnuntaina pois, joten siltä ajalta tuskin tulee postauksia.
Keskiviikkona 10.7 lähdetään turkuun minun vanhempien ja Jennan kanssa. Saapi nähdä mitä me sieltä kehitellään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi! :)